Bij Marieke haar & make-up

Marketingwerkzaamheden

Bij Marieke haar en make-up

“De grootste bijdrage is eigenlijk een soort van secretaresse werkzaamheden, hier gaat veel tijd in zitten en dat besteed ik liever aan andere dingen. Je sterkste troef naar mij toe is dat je snel reageert en produceert, waardoor mijn hoofd opgeruimd wordt/blijft en ruimte heeft voor nieuwe dingen en het belangrijkste, dat er ook iets mee gebeurt met mijn ideeën.”

Marieke Visser – eigenaar Bij Marieke haar & make-up

Advertentie opmaak Bij Marieke haar & make-up

Advertentie

“Iris, heb je tijd om een advertentie op te maken? Hij moet eigenlijk over 2 dagen al bij de krant zijn…”.

Marieke wilde graag adverteren in de trouwspecial van de Steenbergse Courant. Voor haar mocht ik de advertentie opmaken en het contact onderhouden met de krant. In overleg kozen we een aantal foto’s van haar prachtige bruiden en toen de tekst eenmaal bepaald was heb ik een aantal advertentie voorstellen opgemaakt.

Nieuwsbrief

Inmiddels maak ik alweer een geruime tijd de nieuwsbrief op voor Marieke. Marieke levert bij mij de onderwerpen aan en vervolgens zorg ik ervoor dat het een complete en overzichtelijke nieuwsbrief wordt.

De nieuwsbrief van Bij Marieke haar & make-up wordt opgemaakt en verzonden via Laposta.

Bij Marieke moederdagactie

Actie voor Moederdag

Marieke wilde een leuke actie doen voor Moederdag. Het werd uiteindelijk een hele fijne samenwerking met meerdere (lokale) ondernemers.

Het ontwerp van de flyer is gemaakt door Marly Mulders.